Meer ontmoetingen en contact tussen inwoners met een gevalideerde aanpak en geavanceerd communityplatform

mijnbuurtje.nl

Details

Donderdag 29 februari 2024 van 09:30 tot 11:00 uur
Afgelopen

De aanpak van mijnbuurtje.nl maakt een positieve impact op mens en milieu door de sociale cohesie in buurten te versterken. Door mensen met elkaar te verbinden en activiteiten te stimuleren, bevorderen we het gevoel van gemeenschap en zorgen we voor meer ontmoetingen en contact tussen buurtbewoners. Dit draagt bij aan het verminderen van eenzaamheid en het vergroten van gezondheid en welzijn van mensen.

In deze workshop hoor je hoe we dit concreet aanpakken samen met lokale inwoners, organisaties en een geavanceerd online buurtplatform. We tonen je veel voorbeelden van hoe dit platform organisaties ontzorgt bij het organiseren van ontmoetingen en meer gemeenschapskracht.

Wil je meedoen aan deze gratis workshop? Meld je dan even bij ons aan via deze link en ga daarna terug naar het workshopoverzicht en deze workshop. Schrijf je dan in via de inschrijfknop.

Domein
Sociaal domein
Thema
Ontmoeten en verbinden, Activiteitenkalender

Over de organisator

mijnbuurtje.nl
Inwoners, organisaties en bedrijven in je gemeente verbinden zodat ze meer dingen samen ondernemen? Wij bieden je de allerbeste oplossing!... Lees meer