Burendagworkshop op locatie in Utrecht, voor een onvergetelijke Burendag!

Burendag

Details

Vrijdag 9 juni 2023 van 13:30 tot 17:00 uur
Afgelopen

Ben jij op zoek naar manieren om jouw buurt nóg leuker en meer betrokken te maken? Doe dan mee aan onze live Burendagworkshop!

Tijdens deze workshop op locatie in Utrecht, leer je de bouwstenen voor een betrokken buurt, een creatieve techniek om zichtbaar te maken wat jouw buurt allemaal in huis heeft en hoe je verrassende gesprekken met buren op gang kunt brengen. Kortom, je doet heel veel inspiratie op voor het organiseren van een wel heel bijzondere Burendag! 

Er zijn 50 plekken beschikbaar. Meld je nu aan of deel deze uitnodiging met je buren en maak van deze Burendag een groot succes!  

Let op: Deelname aan deze workshop is gratis onder de volgende voorwaarden: door jouw inschrijving gaan we uit van jouw komst en zorgen dat er ook wat lekkers te eten en drinken is voor jou. Ben je onverwacht toch verhinderd, dan je dat uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de workshop. Zo maak je iemand die op de reservelijst staat blij met een plekje. Horen we niets van je en kom je toch niet naar de workshop? Dan moeten we helaas een tarief van €25,- in rekening brengen. 

Thema
Vrijwilligerswerk

Over de organisator

Burendag
Ben jij betrokken bij Burendag en wil je weten hoe je een nóg leukere en meer betrokken buurt krijgt? Doe dan mee aan onze interactieve B...... Lees meer