Gratis workshop: hoe de gemeente Middelburg zorgde voor meer verbinding - en minder websites 😊

mijnbuurtje.nl

Details

Dinsdag 6 augustus 2024 van 09:30 tot 11:00 uur
Over 2 weken

In Middelburg is een nieuw tijdperk van verbondenheid begonnen. Op MiddelburgOntmoet.nl gaat digitale verbinding nu hand-in-hand met persoonlijk contact en ontmoeting. Dit innovatieve online communityplatform is ontwikkeld door mijnbuurtje.nl.  Meer dan 85 gemeenten werken inmiddels met dit platform en de buurtverbindersaanpak.  In deze workshop hoor je het verhaal van de gemeente Middelburg en dat van mijnbuurtje.nl. Hoe hebben ze het aangepakt? Wat waren de succesfactoren maar ook de geleerde lessen? Hoe werden inwoners betrokken en hoe draagt een online platform bij aan meer verbindingen?

Deze workshop belicht hoe een effectieve digitale informatievoorziening, zoals die van mijnbuurtje, niet alleen informatie deelt, maar ook sociale verbindingen smeedt en bijdraagt aan een levendige, betrokken gemeenschap. Leer van succesverhalen, krijg inzicht in implementatie- en exploitatiestrategieën, en ontdek hoe je digitale tools kunt inzetten voor een duurzame sociale impact in jouw gemeente.

Deze workshop is speciaal voor ambtenaren van een gemeente of professionals ingehuurd door een gemeente.

Wil je meedoen aan deze gratis workshop? Meld je dan even bij ons aan via deze link en ga daarna terug naar het workshopoverzicht en deze workshop. Schrijf je dan in via de inschrijfknop.

Domein
Sociaal domein
Thema
Succesfactoren

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

mijnbuurtje.nl
Inwoners, organisaties en bedrijven in je gemeente verbinden zodat ze meer dingen samen ondernemen? Wij bieden je de allerbeste oplossing!... Lees meer