Details

Donderdag 10 oktober 2024 van 15:00 tot 16:30 uur
Over 2 maanden

Nederland stapt over naar groene energie, een ingrijpende verandering voor ons allemaal. Woningen en gebouwen moeten duurzamer verwarmd en beter geïsoleerd, en ons elektriciteitsnet moet sterker. Dit vraagt om betere aansluitingen - een uitdaging die iedereen treft. Maar hoe wek je enthousiasme op voor deze essentiële omslag? Hoe moedig je aan tot samenwerking in deze belangrijke opgave?

De strategie van mijnbuurtje, met buurtverbinders en een online platform, bevordert deze transitie door het verhogen van bewustzijn, het versterken van gemeenschapszin, en het bieden van hands-on hulp, zodat burgers direct bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek in onze workshop hoe deze methode in de praktijk werkt, laat je inspireren door succesverhalen, en leer hoe je dit ook in jouw gemeente kunt toepassen.

Deze workshop is speciaal voor ambtenaren van een gemeente of professionals ingehuurd door een gemeente.

Wil je meedoen aan deze gratis workshop? Meld je dan even bij ons aan via deze link en ga daarna terug naar het workshopoverzicht en deze workshop. Schrijf je dan in via de inschrijfknop.

Domein
Fysiek domein
Thema
Energietransitie

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

mijnbuurtje.nl
Inwoners, organisaties en bedrijven in je gemeente verbinden zodat ze meer dingen samen ondernemen? Wij bieden je de allerbeste oplossing!... Lees meer