Details

Donderdag 14 maart 2024 van 09:30 tot 11:00 uur
Over 13 dagen

Nederland moet de uitstoot van broeikasgassen met 95-100% verminderen. Daarvoor moeten we overstappen van fossiele op duurzame energiebronnen zoals zon en wind. Als gemeente ben je aan zet om hierin het initiatief te nemen. 

Samenwerken met inwoners
Zo’n grote verandering krijg je alleen maar samen met je inwoners voor elkaar. Maar hoe werk je samen met inwoners? Hoe inspireer je hen mee te helpen aan deze essentiële verandering? Hoe zorg je ervoor dat inwoners elkaar gaan ondersteunen bij de grootste opgave van onze tijd?

In deze workshop hoor je niet alleen de visie van mijnbuurtje.nl op een duurzame samenleving, maar ook de praktische oplossing. Een samenleving waarin gemeente, inwoners en organisatie elkaar kunnen vinden en samenwerken aan duurzaam gebruik van energiebronnen.

Wil je meedoen aan deze gratis workshop? Meld je dan even bij ons aan via deze link en ga daarna terug naar het workshopoverzicht en deze workshop. Schrijf je dan in via de inschrijfknop.

Domein
Fysiek domein
Thema
Energietransitie

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

mijnbuurtje.nl
Inwoners, organisaties en bedrijven in je gemeente verbinden zodat ze meer dingen samen ondernemen? Wij bieden je de allerbeste oplossing!... Lees meer