Ambtenaar? Ook jij 🙂 kunt succesvol samenwerken met inwoners!

1mijnbuurtje.nl

Details

Dinsdag 9 april 2024 van 15:00 tot 16:30 uur
Afgelopen
Uiterste inschrijfdatum
Inschrijven is niet meer mogelijk.

De grootste uitdaging voor ambtenaren: al die verschillende meningen en wensen van inwoners meenemen in hun plannen. Dit helpt bij besluiten die goed zijn voor iedereen en ze zorgen voor meer vertrouwen bij inwoners. Daarnaast heb je als ambtenaar vaak ook persoonlijke uitdagingen om effectief en inclusief met inwoners samen te werken. Bijvoorbeeld de juiste communicatievaardigheden, openheid voor feedback, flexibiliteit, geduld, conflictbeheersing en digitale competenties.

In deze workshop leer je samen met andere ‘lotgenoten’ wat de succesfactoren zijn voor een optimale samenwerking met inwoners. Deze workshop is speciaal voor ambtenaren van een gemeente of professionals ingehuurd door een gemeente.

Wil je meedoen aan deze gratis workshop? Meld je dan even bij ons aan via deze link en ga daarna terug naar het workshopoverzicht en deze workshop. Schrijf je dan in via de inschrijfknop.

Domein
Fysiek domein
Thema
Succesvol samenwerken

Over de organisator

1mijnbuurtje.nl
Inwoners, organisaties en bedrijven in je gemeente verbinden zodat ze meer dingen samen ondernemen? Wij bieden je de allerbeste oplossing!... Lees meer